Plantedebat.dk - Dit forum for haver, planter og urter!

Fuld version: vinbjergsnegle
Du ser lige nu en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2 3
Blushing Jo jeg har bare haft så travlt med at finde ud af at lægge foto ind, at jeg ikke fik svaret på din mail, og det må du undskylde. Jeg fik den ihvertfald.
Jeg ved ikke hvordan man ændrer sin profil, det ville jeg nu egentlig også gerne vide selv. Men nu prøver jeg at skrive en PM til dig, og så håber vi der er en der får lyst til at forklare os det.
Om ikke de kan parre sig, spørger du, - Laugh jeg tror faktisk ikke at gamle gut har lavet andet i dag.
Næ, Sanne, det kan man ikke. altså sende dig PM.
Closedeyes Sikke da noget!! Spøj til side: de skal have lidt fugtig jord, at kunne grave sig lidt ned i, i skyggen og så skal du passe på ikke at køre dem over med græsslåmaskinen.

Opdager lige, at jeg har opfattet noget du tidligere skrev, forkert og derved troede, at der var noget galt med mine vinbjergsnegle. Men det er der jo ikke . Det er netop to der drejer samme vej, der parrer sig!

Som sagt har vi en del vinbjergsnegle i haven, om det har noget at gøre med, at vi ikke har så mange dræbersnegle, som vi har hørt om andre har, ved jeg ikke. Det er et sommerhus kvarter vi bor fast i og nabogrunden bliver ikke vedligeholdt andet end græsslåning, så der kan der godt komme nogen ind derfra. På den anden side af vejen, har de rigtig mange dræbersnegle!! Håber ikke de finder på at krydse asfalt vejen - den er forhåbentlig for tør for dem!! Smiler (smileyerne virker ikke!!)
Hej Sanne

Jeg har taget mig den frihed at ændre i dine indstillinger således du modtager PMs (private messages), som normalt. Af en eller anden grund var de slået fra ved dig.

Du kan ændre alle disse indstillinger ved, at gå ind på din profil som du finder i toppen under logoet, hvor der står:

Welcome back, Sanne. You last visited: Yesterday, 23:25 (User CP — Log Out)

Under Your Profile kan du vælge:
Edit Profile
Edit Options

I disse kan du ændre en række ting 001_smile
Tak for det!

Jeg har, som du måske har set, været inde og skrive lidt om mig selv havemæssigt. Det kunne være, I skulle lave en brugsvejledning for, hvordan man bruger siden, så længe det hele er på engelsk. Det tog mig lige lidt tid, at regne ud at "Bio" betød biografi - altså der hvor man kan skrive lidt om sig selv!! Og der er sikkert en masse andre finurligheder, jeg endnu ikke har opdaget!!

I disse tider hvor man skal sikre sin færden på nettet, er jeg ikke meget for, at min mail adresse kan fås, ved at skrive en mail til mig. Derfor har jeg ikke aktiveret, så andre kan skrive en mail til mig. Det må blive pm'er (personlig meddelse).
For nogle år siden tog jeg en flot vinbjergsnegl med hjem. Det skulle jeg aldrig have gjort. I dag er der vinbjergsnegle i hele udstykningen, 74 grunde. Men de holder dræbersneglene nede ved at spise deres æg, fint nok. Forige år skrev jeg med en spritpen fortløbende numre på skjoldet af mange vinbjergsnegle, det er lidt sjovt at følge dem. (ja, jeg kan godt overhale dem)
(31-08-2009 20:27)Mogens Skrev: [ -> ]For nogle år siden tog jeg en flot vinbjergsnegl med hjem. Det skulle jeg aldrig have gjort. I dag er der vinbjergsnegle i hele udstykningen, 74 grunde. Men de holder dræbersneglene nede ved at spise deres æg, fint nok. Forige år skrev jeg med en spritpen fortløbende numre på skjoldet af mange vinbjergsnegle, det er lidt sjovt at følge dem. (ja, jeg kan godt overhale dem)
Ja, gamle gut døde jo i løbet af vinteren, de 3 nye er her stadig,- og trods alle deres hyggestunder er der ikke blevet flere af dem.
Mogens, jeg tror ikke din ene snegl har bredt sig til hele grundejerforeningen i løbet af nogle år. Jeg tror de har været der i forvejen. Og hvad er der galt med det? Jeg synes det er hyggeligt når jeg støder ind i dem og jeg passer godt på dem. Desværre kom jeg til at træde en ihjel da jeg skulle fodre fuglene og ikke så mig for! Hvor var jeg ked af det!
Det kan godt være jeg spørger dumt, men når nu i har købt snegle, nummereret dem og sat dem ud, hvordan sikrer i jer så , at de ikke bare stikker af over til naboen?
Det kan da blive et fuldtidsjob, at rende rundt og skifte retning på dem når de er ved at stukke afDontknow
(01-09-2009 19:42)Anja Skrev: [ -> ]Det kan godt være jeg spørger dumt, men når nu i har købt snegle, nummereret dem og sat dem ud, hvordan sikrer i jer så , at de ikke bare stikker af over til naboen?
Det kan da blive et fuldtidsjob, at rende rundt og skifte retning på dem når de er ved at stukke afDontknow

Hej Anja.
Nu er det ikke sådan at jeg drøner rundt efter sneglene, jeg gav dem bare numre for at se hvor mange der blev hos mig. Året efter så jeg kun 4 ud af 20.
Sider: 1 2 3
Reference URL'er