Sanne
(Pløjer)
***

Registreringsdato: 26-06-2008
Dato for fødsel: 14-11-1951 (66 år gammel)
Lokal tid: 25-02-2018 ved 01:35
Status: Offline

Sannes forum information
Tilmeldt: 26-06-2008
Sidste besøg 17-08-2010 13:32
Beskeder i alt: 248 (0.07 beskeder pr. dag | 8.33 procent af beskeder i alt)
(Find alle trådeFind alle beskeder)
Tid brugt online: 1 dag, 13 timer, 25 minutter, 9 sekunder
Omdømme: 0 [Detaljer]

Sannes kontaktdetaljer
Hjemmeside:
Privat besked: Send Sanne en privat besked.
ICQ nummer:
AIM skærmnavn:
Yahoo ID:
MSN ID:
Yderligere information om Sanne
Sex: Female
Location: Nordsjælland - Girbskov Kommune
Bio: Jeg har i mange år været meget haveinteresseret (fik min første have i 1979) og er glad for at arbejde i haven. Lige nu er "orken" desværre ikke så stor, pga. sygdom, men det kommer forhåbentlig igen, når der bliver lidt mere ro på!

Vi bor i et sommerhus hele året, med de begrænsninger/muligheder det giver, for det skal jo ikke være en villa have. Grunden er på 1200 m2, så der er noget at se til. Meget af grunden er dog græsplæne, så kan børnebørnene kan løbe og spille bold, også uden at de hele tiden skal passe på!

Jeg har ikke altid gjort som de lærde siger (flyttede bl.a. blomstrende påskeliler og det gik godt!!) og jeg har ikke en "Søren Ryge" have - han kan ikke lide at man har "en af hver"!! Og det kan jeg godt lide, for at have variation i blomstringen. Jeg er ikke alt for meget til stedsegrønne og roser - det sidste går det dog bedre med, med årene!! Stedsegrønt er der masser af i vores have, da flere af skelplanterne består af stedsegrønt. Nogle steder er det OK.

Staudebedet og rhododendroner er nok favoritterne! Af specielle ting, har vi et abetræ, som er blevet flyttet rundt, på det groveste og alligevel bare vokser og vokser! Da vi købte huset, stod der en troldhassel, men den måtte vi flytte, da vi skulle bygge til huset. Den har klaret flytningen med bravour.

Af årstiderne elsker jeg foråret allermest. Da kommer lyset igen og alt begynder at spire. Alle forårsplanterne er bare så skønne. I det hele taget, er jeg meget glad for blomster og gerne duftende blomster.

Og så synes jeg det er herligt med en plantedebat side!!

Vi "snakkes" ved!

7.11.09 Vil bare lige sige, at jeg skam stadig holder øje med siden, men i et nedsat tempo, da jeg pt. er indlagt med depression. Det går bedre og I kan være sikre på at jeg vender frygtelig tilbage!!

16.8.10: Den indlæggelse er selvfølgelig for længst overstået og jeg har det i dag super godt psykisk og har lyst til at lave noget i haven, hvad jeg ikke har haft i flere år!! Fysisk er min kondi lig nul, efter en operation og efterfølgende kemoterapi efter brystkræft. Jeg er rask, men tager lige hele pakken med, for at være 130 % sikker på det!!

Sanne's underskrift
Med mange plantehilsener
Sanne