Send svar 
 
Tråd bedømmelse:
  • 0 Stemmer - 0 Gennemsnit
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
genopliv friske rødder?
27-02-2012, 14:49
Besked: #1
genopliv friske rødder?
Nu ved jeg ikke om dette er det rigtige sted jeg poster dette men prøver.

jeg har en plante, kan ikke huske dens oprindelig navn men kælenavnet er (Svigermors skarpe tunge)

Jeg har lige omplantet min Svigermors skarpe tunge og der var en masse små rodnet som stadig befinder sig i bunden og som stadig er friske, nu har jeg prøvet som et forsøg at se om jeg kan få liv i dem og få dem til at give skud. Men om dette er muligt ved jeg så ikke? Men er der nogle som har forstand på dette er jeg frisk på at høre hvad man skal gøre 001_smile Min idee med at få liv i rødderne og få en Svigermors skarpe tunge ud af det igen. kom da jeg tænkte på at man kan ikke slå ukrudt ihjel hvis man ikke får rødderne med. og her i min krukke ligger der 1000 vis af lange små rødder som stadig er friske og de længste og det bedste rodnet er nu kommet i nogle små avis kasser med jord til. og givet vand. og håber de vil slå ud. Men har i nogle gode ideer til at få liv i dem vil jeg gerne høre nærmer 001_smile
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
28-02-2012, 07:56
Besked: #2
RE: genopliv friske rødder?
HMM om det kan lade sig gøre jeg tror det ikke der skal vist være det man kalder et øje på rødderne, altså en lille knop som er det nye skud. Men du kan tage et blad og skære i små stykker af 4-5 cm og stikke dem i jorden holde em temp. på ca 21 grader, der går ca 6-8 uger inden der er rødder, du skal samtidig undgå sol, det gør man ved de arter hvor man vil bevare de brogede blade.

Dens oprindelige navn er Sanseveria, vi har lige haft den oppe i vores ugens potteplante inde på mit forum, der er der et par samlere af dem.

MVH Lis

Blomsterhilsen
lis Buket
Find min hjemmeside her
http://www.123hjemmeside.dk/greenhouse
Besøg denne brugers hjemmeside Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
Send svar 
User(s) browsing this thread: 1 Gæst(er)