Send svar 
 
Tråd bedømmelse:
  • 0 Stemmer - 0 Gennemsnit
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hunde og haven
18-04-2009, 12:14
Besked: #1
Hunde og haven
Desværre har vi ikke vores labrador mere. Hun blev 13 år, 10 mdr. og 26 dage gammel og vi måtte give hende fred d. 19.3.09 pga. smerter. ÆV! Hun ligger i øvrigt begravet i haven sammen med vores anden labrador, Sasha, som døde i 2006.

Vi er dog de heldige ejere af to dejlige cairn terriers (f. 2006 og 2008, mor og datter). Sådan to cairner er nogle livlige nogen. Specielt den lille. Hun fattede ikke hvad et bed var og at jeg ikke ville have hende der. Hun mente også, at alle buskene bare var pinde leverandører til hende, når de stod uden blade!! Min mand synes også det var for meget, at skulle lede hele haven igennem for efterladenskaber.

Hvad gør man så? Ja, vi satte et ekstra hegn op der delte haven i to - noget jeg ville have forsvoret, jeg ville gå med til. Hundene har på den måde ca. 1/3 af haven (1203 m2 sommerhusgrund) hvor de fræsser rundt og leger med hinanden, hvor de graver "lidt en gang i mellem" og hvor de kan snakke med bagboens hund gennem hegnet!!

Alt i alt må jeg sige at jeg er blevet glad for løsningen. Det har nemlig også hjulpet på deres gøeri, nu de ikke kan komme til hegnet ved vejen. Der er åbenbart ikke så meget sjovt ved det, når man står 25 m fra vejen!! De opdager heller ikke så nemt at nogen går forbi, når de er bag huset!!

Selvfølgelig får de lov til at komme med ud i forhaven, når jeg går der, men faktisk vil de helst tilbage til deres have!!

Med mange plantehilsener
Sanne
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
22-04-2009, 18:02
Besked: #2
RE: Hunde og haven
Det lydder til at være en rigtig fin løsning, både for planter og dyr .... jeg tror ikke rigtig det kan lade sig praktisere her, men jeg har en lusket plan om et lille stykke hundefri have - men kender jeg dem ret, så vil der blive en slem hylekoncert når jeg er på den "forkerte" side af hegnet .... men de kan jo selvfølgelig komme derind, når jeg er der, til at holde et vågent øje med poter, huller og løberi Five
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
Send svar 


Muligt relaterede tråde...
Tråd: Forfatter Svar: Set: Sidste besked
  HJÆLP TIL BUNDLØST HUL I HAVEN. wieser 4 4,577 02-10-2012 21:58
Sidste besked: wieserUser(s) browsing this thread: 1 Gæst(er)