Send svar 
 
Tråd bedømmelse:
  • 0 Stemmer - 0 Gennemsnit
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anlægge ny plæne i kaotisk have
07-07-2013, 21:41
Besked: #1
Anlægge ny plæne i kaotisk have
Hej Forum og have nørder.
Jeg er helt ny herinde på forum, og er kommet herind for at få nogle gode råd da jeg ikke ved pokkers meget om have hold og beplantning osv..
Jeg er "forholdsvis" ny husejer og er nu nået til renovering af haven. Efter endt renovation af huset hvor det meste af inventaret endte i store bunker/dynger i haven samt opgravning af haven hvor der er lagt dræn ned ligner min 800-900 kvm have et kaos.
Jeg har besluttet min for at fræse hele haven op og starte "forfra". Til det har jeg skaffet mig en nibbi bag monteret fræser, men jeg er lidt i tvivl om fremgangs måden.
Nu er det sådan at en del af arealet er dækket af gammelt/højt græs, men også en hel del ukrudts planter osv. Andre dele af arealet har jeg for nylig "planeret" ud med en mini graver, og fra der var rent opkørt/opgravet jord til der nu er groet en hel del ukrudt op er der ikke gået mere end et par uger.
Jeg tænker så at hvis jeg går igang med at fræse hele haven og sår græs vil jeg måske få problemer med at det ikke kun er græs der kommer op, men lige så meget ukrudt som der nu er skudt op igen.
Så jeg kunne godt bruge lidt råd og vejledning fra en have kyndig :-)
Jeg har aldrig anlagt græsplæne før så jeg ved ikke så meget om det.
Min "plan" var dog først at fræse hele grunden. Derefter køre det hele igennem med en motoriseret stenrive (hvis jeg kan finde en sådan). Derefter strø græsfrø og så tromle.
Er det helt ved siden af, eller er der andre råd?
På forhånd mange tak.
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
Send svar 


Muligt relaterede tråde...
Tråd: Forfatter Svar: Set: Sidste besked
  Reetablering af plæne Lasse 3 4,881 01-05-2011 18:20
Sidste besked: MogensUser(s) browsing this thread: 1 Gæst(er)